Job Details

ID #15591778
State North Carolina
City Amsterdam
Job type Voltijds
Salary USD TBD TBD
Source Turner & Townsend
Showed 2021-06-18
Date 2021-06-18
Deadline 2021-08-17
Category Et cetera
Create resume

Office Assistant

North Carolina, Amsterdam 00000 Amsterdam USA

Vacancy expired!

Job Description

  • Als secretarieel medewerker heb je een belangrijke rol binnen het bedrijf. Je bent het gezicht van de organisatie, onderdeel van het support team en zorgt ervoor dat alles binnen de organisatie soepel verloopt. Hierbij zijn sociale en organisatorische skills essentieel.
  • Je ontvangt onze klanten en meldt ze aan, bent verantwoordelijk voor o.a. ons telefoonverkeer, post, (vergader)ruimtes, agendabeheer, het boeken van reizen, het bestellen van kantoorartikelen, het verzorgen van printers en IT. Daarnaast is het ondersteunen en voorzien van nieuwe medewerkers, visitekaartjes in ons systeem verwerken en het overzicht bewaren over de lease cars onderdeel van jouw takenpakket. Ook bij een (intern) evenement zorg jij dat alles soepel verloopt.
  • Je zorgt ervoor dat het kantoor er ten alle tijden netjes uit ziet en neemt onze Clean Desk Policy in acht.
  • Omdat je flexibel bent kun je af en toe ook met ad-hoc werkzaamheden te maken krijgen zoals het kopiëren/printen, inbinden, vertalen, formatteren en samenvoegen van documenten en presentaties.
  • Je ondersteunt het Management Team, onze afdeling Finance, HR en de Managing Director waar nodig. Je werkt nauw samen met de Office Manager en Team Assistant.

Qualifications

  • Relevante werkervaring (of een stage), bijvoorbeeld als telefonist, receptionist en/of secretarieel medewerker.
  • Gedegen kennis van de Engelse taal en bereidheid om veel in het Engels te communiceren.
  • Een mbo4 of hbo afgeronde opleiding in secretariele/administratieve richting.
  • Ervaring in bovenstaande werkzaamheden.
  • Gedegen kennis van MS office, met name Excel, Word en PowerPoint is noodzakelijk.
  • Als gezicht van de organisatie ben je behulpzaam en benaderbaar, communicatief sterk, heb je een hands-on mentaliteit en ben je stress-bestendig.
  • Je woont in (de omgeving van) Amsterdam.

Wat wij bieden

  • Je maakt deel uit van een support team met deze afwisselende functie waarin je veel klantcontact zult hebben.
  • Wij bieden een uitdagende en dynamische internationale werkomgeving met mogelijkheden to verdere groei en carrière-ontwikkeling. Het afgelopen jaar hebben wijeen sterke groei doorgemaakt en zijn er veel nieuwe collega’s bij gekregen. Vanuit ons kantoor werkenwij met collega’s van zo’n 10 verschillende nationaliteiten aan een variëteit aan grote en langlopende projecten zoals de bouw of renovatie van hotels, kantoorgebouwen, laboratoriums en winkels.
  • Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vaste vakantiedagen (op basis van 40-urige werkweek), telefoon en laptop van de zaak.

Additional Information

Onze mensen delen onze visie en missie. We bieden een geweldige plek om te werken, waar elk persoon de mogelijkheid en de stem heeft om verandering te bewerkstelligen.

We willen dat onze mensen zowel in hun werk als in hun privéleven succesvol zijn. Om dit te ondersteunen, bevorderen we een gezonde, productieve en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privéleven respecteert. Ons internationale team biedt diversiteit en stimuleert ook activiteiten buiten het werk om.

Turner & Townsend is een werkgever die staat voor gelijke kansen. Wij vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers en stimuleren actief sollicitaties uit alle sectoren van de gemeenschap.

Meer informatie over ons kan je vinden op www.turnerandtownsend.com

#LI-HK1

Vacancy expired!

Subscribe Report job