Job Details

ID #17138525
State North Carolina
City Amsterdam
Job type Voltijds
Salary USD TBD TBD
Source Rituals
Showed 2021-07-22
Date 2021-07-22
Deadline 2021-09-20
Category Et cetera
Create resume

Real Estate Coördinator

North Carolina, Amsterdam 00000 Amsterdam USA

Vacancy expired!

Job Description

DOEL VAN DE FUNCTIE

Onze Real Estate afdeling is op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Real Estate Coördinator Benelux. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van het Real Estate Benelux Team. Je zorgt ervoor dat winkelopeningen volgens plan verlopen, contracten van de huidige winkels worden onderhouden en je optimaliseert de vastgoed portefeuile.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

De functie van Real Estate Coördinator is een dynamische functie met veel zelfstandigheid. Het doel van de rol is het up-to-date houden van het administratiesysteem binnen vastgoed, het bieden van ondersteuning bij het openen van winkels van Rituals en het optimaliseren van de portfolio binnen de Benelux. Je biedt ondersteuning aan de Real Estate Manager Benelux door middel van onderstaande taken:

  • Up-to-date houden van bestaande huurovereenkomsten in het administratiesysteem.
  • Correspondentie met verhuurders en makelaars.
  • Controleren en goedkeuren van facturen.
  • Spin in het web tussen de verschillende afdelingen zoals finance, design en construction.
  • Bijhouden en updaten van de winkelplanning.
  • Lezen van nieuwe concept huurovereenkomsten om te controleren of ze in overeenstemming zijn met de algemene voorwaarden en zorg dragen voor de ondertekening hiervan.
  • Overleg met de Real Estate Coördinators in andere landen en Portfolio Manager in Amsterdam.

WAT BRENG JIJ MEE?

  • Hbo-werk en –denkniveau.
  • Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring, waarvan ervaring met vastgoedadministratie en jurische kennis een harde vereiste is.
  • Een gestructureerde manier van werken, overzicht houden en prioriteiten helder houden is voor jou een eitje.
  • Goede communicatieve vaardigheden waarbij vloeiend Engels en Nederlands spreken en schrijven tot harde vereiste behoren. Kennis van de Franse taal is een pre.
  • Binnen je vakgebied wil je de ‘best in class’ zijn. Je bent flexibel, nauwkeurig, kwaliteitsgericht en je houdt er van om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie waar door jouw inzet en input we elke dag net effectiever en efficiënter werken.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een veelzijdige rol in een gezellig team met enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en bied je een ambitieuze en prettige werksfeer.

WE ARE RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Wij zijn eenglobal brandsinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

RITUALS FAMILIE!

Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en verstuur jouw sollicitatie. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS

Vacancy expired!

Subscribe Report job