Job Details

ID #16787627
State North Carolina
City Amsterdam
Job type Full-time
Salary USD TBD TBD
Source Rituals
Showed 2021-07-14
Date 2021-07-14
Deadline 2021-09-12
Category Et cetera
Create resume

Retail Marketing Specialist Benelux

North Carolina, Amsterdam 00000 Amsterdam USA

Vacancy expired!

Job Description

RETAIL MARKETING SPECIALIST

DOEL VAN DE FUNCTIE

Als Retail Marketing Specialist Benelux ben je als spin in het web verantwoordelijk voor de coördinatie en doorvertaling van de (lokale) marketingkalender en alle promotionele & activatie plannen. Je bent de spil tussen de commerciële teams in de Benelux (retail, wholesale, e-com) en stakeholders van het hoofdkantoor die de kalenders en plannen opstellen.

Je houdt je o.a. bezig met het doorvertalen van de (commerciële) marketingplannen en -kalender in de briefings voor de winkels, bent dé contactpersoon voor de commerciële teams in de BNL als het gaat om de integratie van alle marketingactiviteiten en bent scherp en secuur op de behoeftes die in de verschillende markten spelen.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Binnen deze offline marketing rol ben je o.a. verantwoordelijk voor de doorvertaling, uitrol en opvolging van de Benelux marketing kalender voor de commerciële business inclusief de promotie- en activatie plannen. Je bent een organisatietalent, met oog voor detail en met een gestructureerde aanpak zaken vlot voor elkaar krijgt. De Rituals klant staat bij jou op nummer 1 en je denkt ten allen tijden vanuit dit perspectief. Je bent creatief, energiek, neemt initiatief en daagt jezelf continu uit om te zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je gaat secuur en resultaatgericht te werk en weet je enthousiasme over te brengen op anderen. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met ons merk, klantbeleving &beauty, en een duidelijke visie over de juiste marketing strategie voor Rituals in de Benelux.

DE VOORNAAMSTE WERKZAAMHEDEN

  • Verantwoordelijk voor de lokale doorvertaling van de marketing Benelux kalender, promotie & activatieplannen.
  • Nauwe samenwerking met het retail, wholesale en e-com team zodat zij op de hoogte zijn van de commerciele marketing plannen en eventuele wijzigingen.
  • Het bieden van marketing ondersteuning bij de uitrol van nieuwe retail concepten.
  • Het redigeren van alle teksten en visuals die in de winkels zichtbaar zijn.
  • Het redigeren van alle winkelbriefings per commercial cycle.
  • Het bieden van ondersteuning bij diverse events die worden georganiseerd door marketing Benelux (bijvoorbeeld member events & activaties, Local Market Days voor alle shops).

WAT BRENG JIJ MEE?

  • Je hebt minimaal een afgeronde, relevante studie op HBO-niveau
  • Je hebt minimaal 2jaar relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur in een marketing gerelateerde functie
  • Je hebt gevoel voor taal, uitstekende communicatieve vaardigheden en oog voor detail
  • Je bent sterk in projectmanagement
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Franse taal is een pré
  • Je kunt goed zelfstandig en pro actief werken, bent resultaatgericht, niet stress gevoelig en een echte teamspeler
  • Je hebt kennis van de beauty markt, gevoel voor merken en trends en je kunt je goed inleven in onze doelgroep

WE ARE RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Wij zijn eenglobal brandsinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

RITUALS FAMILIE!

Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en verstuur jouw sollicitatie. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS

Vacancy expired!

Subscribe Report job