Job Details

ID #15322537
State North Carolina
City Amsterdam
Job type Voltijds
Salary USD TBD TBD
Source Devoteam
Showed 2021-06-10
Date 2021-06-10
Deadline 2021-08-09
Category Et cetera
Create resume

Tech Recruiter (Dutch Speaking)

North Carolina, Amsterdam 00000 Amsterdam USA

Vacancy expired!

Job Description

Ben jij een recruiter met ervaring in het aannemen van IT talent?Ben je creatief, ondernemend, resultaatgericht en zelfstandig in het runnen van je recruitment processen? Dan komen we graag met je in contact! Je gaat aan de slag met het vinden van de beste Microsoft professionals, bent onderdeel van een dynamische, internationale omgeving en je hebt enorme energie en drive om te zorgen voor groei binnen Devoteam.

Wat ga je doen bij Devoteam?In deze rol werk je samen met andere recruiters aan de werving van nieuwe Microsoft professionals om de ambitieuze groeidoelstellingen van Devoteam te kunnen realiseren. Je adviseert het management hoe we de beste cloud en data consultants vinden, weet ze aan ons te binden, werkt aan onze Employer Brand en zorgt voor een continu volle pipeline van interessante kandidaten met kennis van de nieuwste technologie. Door jeervaring als Tech recruiter weet jij als geen ander hoe tech recruitment werkt en ben je zelf in control over de verschillende processen. Naast het inzetten van je netwerk ben je bezig met sourcen, social media recruitment, netwerken, referral recruitment, evenementen en het aanboren van alternatieve wervingskanalen. Je doet (online) interviews, staat in contact met verschillende interne stakeholders en je zet je eigen (recruitment) strategie op, door middel van o.a. marktevaluatie.

In de rol van Tech Recruiter bij Devoteam werk je nauw samen met Sales Managers, Business Unit Managers, HR, consultants en recruiters uit je eigen team.

Wie zijn wij?Devoteam is een Technologie Consultancy bedrijf van 7,500 tech experts, actief in 18 landen binnen de EMEA-regio. In Nederland bestaan wij uit zo’n 250 experts die van dag tot dag onze opdrachtgevers helpen bij het creëren van waarde door toepassing van technologie. Wij geloven bij Devoteam in Technology for People, een missie die als voornaamste doel heeft om technologie toe te passen zodat het een positief effect heeft op onze werknemers, de werknemers van onze opdrachtgevers, en hun eindgebruikers. Er zijn intern korte communicatielijnen, er heerst een open cultuur en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt, is er ook voldoende ruimte voor (online) borrels,uitjes en activiteiten.

Qualifications

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van HR of een commerciële opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur 3+ jaar werkervaring binnen recruitment.
  • Ervaring met het werven van Microsoft professionals is een pré.
  • Je bent resultaatgericht, flexibel, gedreven en beschikt over overtuigingskracht.
  • Je bent representatief en communicatieve vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent data driven, output gedreven en neemt graag initiatief.

Ons aanbod

Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere:

  • Bonus systeem;
  • Samenwerking en kennisdeling met een gedreven en enthousiastteam van recruiters;
  • Een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding);
  • Een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid.

Interesse?Ben jij enthousiast over de functie van Tech Recruiter binnen Devoteam en kan je niet wachten om met ons team de groeidoelstellingen te halen? Solliciteer dan nu!

Vacancy expired!

Subscribe Report job