Job Details

ID #15281799
State North Carolina
City Eindhoven
Job type Voltijds
Salary USD TBD TBD
Source SGS
Showed 2021-06-09
Date 2021-06-09
Deadline 2021-08-08
Category Et cetera
Create resume

Dangerous Goods Specialist

North Carolina, Eindhoven 00000 Eindhoven USA

Vacancy expired!

Job Description

In deze functie bestaan jouw werkzaamheden zowel uit administratieve als uit operationele taken op logistiek gebied. Je houdt je bezig met de afhandeling van verzendingenmet gevaarlijke stoffen en goederen. Je bent werkzaam op locatie bij onze klanten in de regio Zuid-Oost Nederland, denk hierbij aan locaties als Eindhoven, Venlo, Roermond, Nijmegen, Wijchen, Helmond en Beringe. Werkzaamheden op andere locaties en in de avond en het weekendkunnen van toepassing zijn.

Werkzaamheden zijn onder andere:

  • Intake van goederen en gevaarlijke stoffen;
  • Het controleren en inspecteren van goederen;
  • Het correct verpakken, labelenen verzenden van goederen;
  • Opmaken van (vervoers)documenten;
  • Administratieve afhandeling: facturatie en archivering.

Qualifications

Voor deze functie zijn wijop zoek naar een gemotiveerde collega, het liefst met een logistieke achtergrond op mbo-niveau, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en zich verder te verdiepen in het vak. Een rijbewijs B is van groot belang voor het uitvoeren van de functie.

Je hebt een voordeel ten opzichte van andere kandidaten als je ook over het volgende beschikt:

  • Kennis vanregelgeving op het gebied van vervoer gevaarlijke stoffen door de lucht aan de hand vanIATA-DGR;
  • Een relevante opleiding in de richting van bijvoorbeeld transport of logistiek;
  • Administratieve ervaring op het gebied van logistiek;
  • Bereid om wisselende diensten te werken.

Additional Information

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een hecht team.

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Ismay van Noort via 088-214 3012.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Vacancy expired!

Subscribe Report job