Job Details

ID #16829454
State North Carolina
City Heeswijkdinther
Job type Deeltijds
Salary USD TBD TBD
Source SGS
Showed 2021-07-15
Date 2021-07-15
Deadline 2021-09-13
Category Et cetera
Create resume

Administratief Medewerker

North Carolina, Heeswijkdinther 00000 Heeswijkdinther USA

Vacancy expired!

Job Description

Geen dag is hetzelfdeAls administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de bestelling van kantoorartikelen, verbruiks- en gebruiksmaterialen voor de uitvoering van onze diensten. Je beheert administratief al onze voorraden, je regelt administratief de keuringen van al onze materialen en controleert en accordeert alle bij deze bestellingen behorende pakbonnen met de facturen.

Door de combinatie van verschillende werkzaamheden heb je een uitdagende baan met veel afwisseling!

Qualifications

Ben jij die enthousiaste dienstverlener die wij zoeken?Dan heb je een mbo werk- en denkniveau.Behaald doordat je een mbo opleiding richting (administratie, office assistent of logistiek) hebt afgerond of doordat je al minimaal 2 jaar werkervaring in een soortelijke functie hebt opgedaan. Je hebt in je opleiding of werk al ervaring opgedaan met Excel en Outlook.

Daarnaast ben je als administratief medewerker super dienstverlenend, professioneel en vriendelijk. Je bent communicatief sterk, werkt zeer nauwkeurig en je houdt je hoofd koel als er veel zaken tegelijk op je af komen. Je bent zelfstandig, houdt van aanpakken en bent representatief.

Kortom: we zoeken een ervaren administratief medewerker die stressbestendig, nuchter en zelfverzekerd is.

Werken met beide benen op de grondSGS Search is hét ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en bouwkwaliteit. Ons specialisme op het gebied van asbest is uniek in Nederland. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarom luisteren we binnen SGSSearch graag naar de ervaringen van onze collega's. De werksfeer is prettig en collega’s gaan voor elkaar door het vuur. Ook zijn we onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Additional Information

Wat hebben wij joú te bieden?Een zeer afwisselende baan in een professionele eninformele werkomgeving. Als administratief medewerker kom je te werken op ons mooie kantoor in het gemoedelijk Brabants dorp, Heeswijk-Dinther.

Jouw collega’s van de afdeling Operations Support zijn professionele doeners die ervoor zorgen dat de collega’s van SGS Search alle middelen hebben om zijn/haar werk goed te kunnen uitvoeren en dat klanten vriendelijk worden ontvangen.

SGS Search heeft veel verschillende diensten onder één dak, daardoor zijn we onderscheidend in de markt en zijn er veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. Ondernemen en doen in een jonge en dynamische omgeving. Daar komt de SGS Search-cultuur - in het kort - op neer. Eerlijk is eerlijk: wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug.

Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichtenReken op een dynamische werkomgeving, betrokken collega's én veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

  • Goed salaris
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Een leuke baan voor 20 tot 24 uur waarbij 2 werkdagen vast staan namelijk dinsdag en woensdag en de 3e dag in overleg te bepalen is
  • 28 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden

Interesse?Reageer via de sollicitatiebutton.

Spreekt deze functie jou aan, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779.

Vacancy expired!

Subscribe Report job