Job Details

ID #21216016
State North Dakota
City Boxtel
Job type Voltijds
Salary USD TBD TBD
Source Bosch Group
Showed 2021-10-16
Date 2021-10-15
Deadline 2021-12-14
Category Et cetera
Create resume

Application Engineer

North Dakota, Boxtel 00000 Boxtel USA

Vacancy expired!

Job Description

Als Application Engineer bij Bosch Rexroth ben je technisch verantwoordelijk voor ons aandrijfsysteem. Daarnaast ben je vraagbaak voor alle technische vraagstukken. De functie van Application Engineer is multi-disciplinair, met een specialisme op het gebied van technologie en systeem techniek.

Door het analyseren van de aanvragen vorm je een helder beeld van de gevraagde technische specificaties en de eventuele risico’s die hierbij komen kijken. Onduidelijkheden hierover elimineer je in samenwerking met de binnen- en buitendienst. Binnen de budgettaire ruimte bedenk je oplossingsrichtingen welke voldoen aan de gevraagde technische specificaties. Waar vereist stel je safety oplossingen voor.

Daarnaast hou je je bezig met het projecteren van de benodigde aandrijf- en besturingscomponenten, en het maken van hydraulische- en/of elektrische schema’s. Deze specificeer je waar nodig onderbouwt met berekeningen.

Van technische ondersteuning op locatie tijdens de inbedrijfsstellingsfase, tot het begeleiden van opdrachten in de uitvoeringsfase, het komt allemaal aan bod. Met jouw visie implementeer je functionele oplossingen. Verder ben je in staat om sterk technisch inhoudelijke klant demonstraties intern of extern te presenteren.

Al met al, een diverse functie welke je middels je expertise in goede banen gaat leiden.

Qualifications

- HBO/WO werk- en denkniveau- Technisch inzicht- Grondige product- en applicatiekennis- Achtergrond in werktuigbouwkunde/mechanica- Juist kunnen interpreteren en toepassen van de relevante wet- en regelgeving en de interne kwaliteitseisen.- Het kunnen overdragen van kennis op anderen.- Goede communicatieve vaardigheden- Kennis van relevante ontwerp pakketten (calculeren / simuleren / software).

Additional Information

Een zeer uitdagende functie in een dynamische en solide organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 40 (27 + 13 ADV) vakantiedagen;
  • bonusregeling, pensioen;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • flexibele werktijden, mogelijkheden voor thuiswerken;
  • een ligging vlakbij de snelweg en het treinstation (5 min lopen).

Maar vooral bieden wij een uitdagendepositie met voldoende ruimte voor eigen initiatief; een prettige werksfeer met enthousiaste en professionele collega's.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Martijn Timmermans, +31(411)65-1949.

Vacancy expired!

Subscribe Report job