Job Details

ID #15061962
State North Dakota
City Heeswijkdinther
Job type Deeltijds
Salary USD TBD TBD
Source SGS
Showed 2021-06-03
Date 2021-06-03
Deadline 2021-08-02
Category Et cetera
Create resume

Tekstschrijver

North Dakota, Heeswijkdinther 00000 Heeswijkdinther USA

Vacancy expired!

Job Description

Een dag als tekstschrijver bij SGS SearchJe start je dag

met het checken van je e-mail en social media kanalen. Je stuurt een interessant artikel over het werken met gevaarlijke stoffen door naar je collega, zodat zij het kan delen op LinkedIn. Om klokslag 10 uur zit je klaar voor een telefonisch interview met een opdrachtgever; je schrijft een referentieartikel voor op de website. Tussen de middag doe je energie op én praat je bij met collega’s tijdens een fijne wandeling. Na de lunchpauze spreek je een collega over een nieuwe dienst die we in de markt zetten en waar jij de communicatie voor doet: website, mailing en social media. Je sluit de dag af met een brainstorm met je marketingcollega’s: welke nieuwe ideeën kunnen we bedenken om onze doelgroepen te verrassen?

Qualifications

Gezocht: verhalenverteller!Ben jij een tekstexpert met een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar redactionele ervaring? Ben jij sterk in het vertalen van technische en complexe materie naar heldere content? Ben jij een netwerker die graag op zoek gaat naar verhalen om te vertellen? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jou.

Additional Information

Dat zijn nog eens mooie vooruitzichtenReken op een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

  • Goed salaris
  • De mogelijkheid om 28 tot 36 uur te werken
  • Veel vrijheid: flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
  • 28 vakantiedagen op jaarbasis met de mogelijkheid om maximaal tien vakantiedagen bij te kopen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden
  • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven

Interesse?Dan reageer direct via de solliciteer button.Spreekt deze functie jou aan maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Iris van Rooij, recruiter SGS Search, via telefoonnummer: 06 - 46 522 779.

Vacancy expired!

Subscribe Report job