Job Details

ID #17333363
State North Carolina
City Amsterdam
Job type Voltijds
Salary USD TBD TBD
Source Rituals
Showed 2021-07-26
Date 2021-07-26
Deadline 2021-09-24
Category Et cetera
Create resume

HR Stage Benelux

North Carolina, Amsterdam 00000 Amsterdam USA

Vacancy expired!

Job Description

JOIN OUR HR BENELUX TEAM!

Wil jij jezelf ontwikkelen in een jong, ambitieus en internationaal team? En ben je op zoek naar een stage waarin jij vele facetten van het HR vak leert kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het HR team van Rituals Benelux is op zoek naar een stagiaire voor de periode van september2021- februari 2022.

DOEL VAN DE STAGE

Tijdens deze stage maak je deel uit van het HR Benelux Team, met daarin de HR manager, HR specialist, HR adviseurs, HR coördinatoren en recruiters. Deze afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de HR administratie van alle shops in Nederland. Je zult samen met het HR-team de (assistent) shopmanagers en shopmedewerkers waar nodig ondersteunen en adviseren op het gebied van personeelsmanagement. Tevens zal je de kans krijgen om een bijdrage te leveren aan verschillende HR gerelateerde projecten.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

We bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een innovatief cosmeticamerk dat opereert opeen internationale markt. Jijondersteunt het HR Benelux team in de dagelijkse activiteiten. Ben jij proactief, secuur en een echte aanpakker? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Het takenpakket van de HR stagiair(e) Beneluxziet er globaal als volgt uit:

· Ondersteunenvan de HR coördinatoren

· Het beleid van Rituals HR uitrollen naar de winkels toe

· Verzorgen van de administratieve afhandeling (bijvoorbeeld van contracten)

· Analyseren en verwerken van HR data

· Fungeren als aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen vanuit de shops

· Het bijwonen en helpen organiseren van HR-events

FUNCTIEVEREISTEN

· Pro-actief, zelfstandig en oplossingsgericht

· Accuraat, gestructureerd en oog voor detail

· Affiniteit met de cosmetica- en retail branche

· Communicatief vaardig, service- en klantgericht

· Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

· HBO/WO werk- en denkniveau

Binnen je vakgebied wil je ‘best in class’ zijn. Je bent flexibel, assertief en houdt ervan om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie waar we door jouw inzet en input elke dag nog effectiever en efficiënter werken. Je bent creatiefen een echte teamspeler.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een veelzijdige stagevanaf september voor een periode van 5/6 maanden. Je komt terecht in een jong team met enthousiaste collega’s op ons hoofdkantoor in hartje Amsterdam aan de Keizersgracht. De stagevergoeding bedraagt €350 o.b.v. 40 uur. Daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt joueen ambitieuze en prettige werksfeer.

RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten.

Het is onze ambitie om nummer één wereldwijd te zijn in luxe cosmetica. Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen. Dat kan voelen als een paradox, maar binnen onze organisatie gaan toegevoegde waarde en competentie, mindfullness en ambitie; hand in hand zoals yin en yang.

Onze mensen zijn onze ultieme merkambassadeurs.

INTERESSE?

Kun jij een unieke bijdrage leveren aan ons merk? En wil je werken bij Rituals zelf beleven? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacancy expired!

Subscribe Report job